Sunday, 27 September 2015

Santai dirumah abah mak menunggu DUE

Assalammualaikum..

Last seen agak lama disini.. Sejak berbdn dua ni tak terdaya rasa nak menaip.. Ini pun taip dr hp..;)

Actually skrg sdg menunggu hari je.. Rasa nervous Allah SWT je yang tahu.. Nervous memikirkan kepayahan bersalin, dugaan menjadi seorang ibu dan menjaga anak..hehe dlm masa yang sama sangat excited..

Walau baby sentiasa dlm perut.. orang kata bila anak first mesti rasa nak mengulit je perut merasa baby bergerak.. dan tersenyum gembira.. sangat bahagia.. Rindu walaupun tak pernah lg berjumpa.. cuma rasa kicking tiap hari je..:) terharu sayu sangat bila anak kicking bila kita borak ngn dia..

Skrg, berjauhan dengan suami sekejap.. Sehingga due.. sbb lebih elok dn selesa duk dirumah mak abah sendiri.. berehat sambil menunggu anak kami selamat dilahirkan nti.. Lama setiap hari tak pernah lekang nampak wajah suami, sampaikan baru satu hari beliau jauh dah menitik air mata rindu.. amaiGaaa... gedik sgt kayy.. xD

No comments:

Post a Comment