Thursday, 3 September 2015

CHECKLIST buat anak :)

Assalammualaikum,

23hb August 2015, ada Expo baby and mom di MITC Melaka. Apa lagi bila mendengar fair trus ler set tarikh. Awal perkahwinan ni dengan rezeki yang tak di sangka mmg byk nak pakai duit. Mmg agak susah sedikit. Tapi slow2 kayuh orang kata, orang lain boleh mesti kami pun mampu. ;)

Pi je masuk fair, harga mmg ler x semurah yg di sangka, ambil tu ini sikit2 pun mencecah lebih 5rat. Ouh jangan di sangka kecil2 baju tapi harga lebih mahal dari baju org dewasa. klik pok klik pok (mata berkelip kelip melihat harga) huhuhu nakk,, mama ayah redhoo. Takpe la untuk bakal sikecil kami. hahaha..




No comments:

Post a Comment