Tuesday, 6 November 2018

Updated : 6/11/2018 - Happy Diwali & Aisy turn 3year

Assalamualaikum

People dah lupa dgn blog, tp aku maintained juga usha blog sana sini. Okay, Happy Deepavali kpd semua kwn2 yg menyambut. Happy Holiday juga untuk semua. 

#gambarehsangoogle

Tahun ni schedule sgt baik, tp dlm smooth tu suddenly boleh terpeleot pulak. Mama dah stanby semua dr kek sampai hadiah aisy. tp kerja pulak prob dan x mengizinkan. Jdnya tahun ni pertama kalinya mama x sure Aisy celebrate birthday atau tak. Cukup la cuma mama papa wish and bg kasih syg secukupnya buat aisy. also mainan kedai 2ringgit. sorry syg mama.


Anak mama dah besar, rasa baru je mama lahirkan awak tanpa contraction atau apa2 yg serius. cuma masa pantang je dia mula buat mama jd mata panda. 🤣

Semoga Aisy sentiasa sihat ceria menjadi anak soleh, & bijak mengikut pekembangan umurnya.

Ingat tahun ni boleh pi school tp tak dpt, kita plan next year ya.

skrg dah pandai ckp bising la mama bila mama membebel mcm pasar. Alaa penat bila mama mintak kemas mainan. Muka sama selalu nak bergaduh je, tp nak tidur sakit mesti cari mama. 

"Jadi budak baik ya syg" mama sebut setiap hari dr aisy dlm perut sampai skrg. Mama Papa love you alot. 




No comments:

Post a Comment