Thursday, 20 July 2017

UPDATED 21 JULAI 2017

Assalammualaikum,

Lama teramat lama tak updated, hidup sgt busy sampai kan tak pernah ada masa untuk menaip blog, last UPDATED Aisy 8 Bulan! sangat lama.

Sepanjang dr 8 bulan tu, I rasa sgt struggle, sekejap jatuh sekejap bangun. Masih mencari jalan smooth dalam rumahtangga dan bisnes. Awal waktu berbisnes dulu mula dengan supplier yg x berapa nak ngam, rugi beratus ribu.

But life must go on! dalam bisnes mmg ada permulaan yg perit. Dari Bylaa Shoppe ke Bylaa Design. Now Im focusing to design and printing. Kalau dulu Bylaa Shoppe jual bercampur aduk mcm buat kek, ada facial, make up, slimming, craft lah..now cuma fokus pada design dan printing.. I designer kan..bakpe pening2..ye dak? hee..

What my my son? how he is now? what he doing now? got second or third child??

Raya lepas, ada yg menyebut Aisy nak adik. tapi belum rezeki lg. LOL.

How Aisy?? beliau sangat cerodekk! kaki sentiasa pantas.. tangan sentiasa kreatif (berminat dengan karya beliau? mama jual setiap persegi nanti, ada harganya-so LOL habis dinding gue).

Aisy dah setahun now, dia dah boleh berjalan berlari maraton memanjat mewresling semua lah.. Beberapa patah perkataan setiap hari, sangat membebel.. (Bahasa Jerman)

Here he is AISY ZAYAD
ps : puting dont you dare ambil, jongang?? takpa la.. pakai breces..

Jumpa lg next updated, tata!





No comments:

Post a Comment