Monday, 9 May 2016

Aisy 6 BULAN

Assalammualaikum,

start 8hb Aisy dah masuk 6bulan. Dah boleh mula bagi solid food, rupa2nya pengasuh dah stat awai2 bagi dlu cerelac. Sbbnya dia tengok Aisy kelaparan. Kesian anak mama.

So mama pun dah bole start buat puree frozen untuk anak mama. Stock untuk 3bulan, sbb mama bekerja keras sampai kdg2 keletihan x sempat nak sediakan hari2.

Thank for info sis.. Ibu2 yang anak masuk 6bulan dan bekerja keras. Bole click blog akak ni hokey ;) dia ajar cara2nya. ;)


Sangat berkesan penerangan akak ni. hehe

No comments:

Post a Comment