Wednesday, 4 March 2015

Majlis Bertandang 7 Februari 2015 zhaf & Ajlaa

Assalammualaikum,

Hi, before I stuck typing ats sbb line internet yg menyebelkan. Godeh punya godeh, okay here we continue.. Pada 7hb majlis bertandang bagi pihak lelaki di Masjid Tanah, Melaka. Waktu ni so sad sbb dapat tau adik yg second last accident dilanggar land cruiser. Perhh.. menangis! mana taknya adik tu halus je orangnya, then tanya punya tanya.. semuanya okay shj, he just injured pada bahagian kaki maybe disebabkan kecekapan nyonya tu membrek. Without patah. Alhamdulillah, tapi still sakit dan perlu di operate utk elak bakteria. Disebabkan tu, my parents tak dapat hadir masa majlis di melaka. Dan I di wakilkan dengan makngah dan makcik2 (adik2 mak).

Walau ape pun majlis berjalan dengan cukup sempurna, dan dengan gagahnya aku tersenyum dengan ada si suami di samping. Thank you hubby :)













No comments:

Post a Comment