Tuesday, 5 August 2014

Lebaran 2014

Assalammualaiku,

Yeahh setelah sebulan berpuasa kini raya menjelang tiba. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin from me and family.  Salah silap terkasar bahasa harap di maafkan. ;)

This is the throwback on eid mubarak. As usual selagi belum kahwin, dah kahwin atau bebila pun on Raya we all beraya ke Bandar Tun Razak Cheras. Kampung i oulls. Kampung ke? seriously I t more fun daripada kampungs. Tapi tetap tak boleh kalahkan keindahan kampung. Tapi setiap tahun dari since atok ada smpai arwah dah takda. Meriah sangat. Masak ketupat rendang ke hape pakai kayu arang same as kat kampung. But bila atok dah takda, keluarga tiri pun dah berpindah. suasana jadi tak meriah lagi.


Tapi kena jugak memeriahkan suasana raya kan, takde la Hari Raya blues pulak.

This some picture of us. my family.







Ada ramai lagi, ni baru suku. ;)








1 comment: