Tuesday, 27 March 2012

BOOK ;)

Assalammualaikum, story arini.. em last week aq bli buku kat fakulti. Buku ni mmg baek, baru  n best. Tapi harge die mmg mengundang. wat aq mngalirkan air mate, bfikir due tige empat lime kali nak bli ke x.=___=''
Aku mintak owner kurgkn harge, tawar punye tawar.. lastly aku bli gak. tapi buku yg ade kerosakan dgn harge RM100. Actually syg gile klu buku yg nice cmni tibe ade rosak plak. Tapi xpe, sekurg2nye rosaknye x kena pada bhgian yg nak dibace n cantek lagi. Yang kite nak tu ilmu dlm die, if x rosak smpai tmpat yg nak dibace ok la. Dapat kurg dr harge asal 200. nicee...

bole nmpk lebam nye dr yg bersampul plastik, kaler buku ni putih bersih kain kanvas.tapi yg aq dpat lebam da kalernye. haha. xpe la. even yg baru tu pun nti lebam gak. ;)



tgok tu rosak kat tepi sbb owner die kate tem masuk loro ade yg terhimpit kayu.ade gak yg da rosak truk.such a waste...ish3


ni tajuk2 besa dlm buku ni. Aq nak sgt beliau sbb kn everythg pasal basic grafik ade dlm ni. pastu design yg bole kate baru2.sape yg xnk woi..



look, nice lagi even ade cacat kat muke depan tepi.tapi x mgganggu pun utk dibace. ;)

No comments:

Post a Comment